Apparaten en accessoires
Coroa de espelta
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
10 doses
Ingrediënten
Massa fervida
-
leite125 g
-
farinha de espelta tipo 63025 g
Massa principal
-
leite frio245 g
-
farinha de espelta tipo 630500 g
-
sal1 c. chá de
-
fermento de padeiro fresco10 g
-
70 g açúcar amareloaçúcar mascavado70 g
-
manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar50 g
-
ovo p/ pincelar1
-
Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
-
Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 10 doses
Natrium
2653.4 mg
Eiwitten
99.8 g
Calorieën
11442.1 kJ /
2734.7 kcal
Vetten
71.1 g
Vezels
58.9 g
Verzadigd vet
37.2 g
Koolhydraten
460.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pão artesanal
43 recepten
Portugal
Portugal