Apparaten en accessoires
Carcaças de espelta
Voorbereiding. 40min
Totaal 23u. 40min
12 unidades
Ingrediënten
Massa prévia
-
água morna50 g
-
farinha de espelta integral60 g
-
fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)1 pedaço pequeno
Massa fervida
-
água150 g
-
farinha de espelta integral50 g
Massa principal
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar260 g
-
mel10 g
-
farinha de espelta tipo 630400 g
-
psyllium husk (ver dica)3 - 4 c. chá de
-
sal2 c. chá de
-
fermento de padeiro fresco5 g
-
sal grosso (optioneel)1 c. sopa de
-
sementes de alcaravia (optioneel)1 c. chá cheia de
-
Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
-
Água q.b. p/ borrifar
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Natrium
392.8 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
645.9 kJ /
154.4 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
32.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pão artesanal
43 recepten
Portugal
Portugal