Apparaten en accessoires
Almofadas de batata
Voorbereiding. 40min
Totaal 14u. 40min
14 unidades
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
-
água100 g
-
isco (massa-mãe de trigo)10 g
-
farinha tipo 65100 g
Batatas cozidas
-
água600 g
-
batata farinhenta c/ casca cortada em metades180 g
Massa principal
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água mais q.b. p/ vapor300 g
-
farinha de centeio tipo 13080 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar460 g
-
fermento de padeiro fresco10 g
-
sal2 c. chá de
-
mel10 g
-
manteiga s/ sal15 g
-
fécula de batata20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
337.7 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
807.1 kJ /
192.9 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pão artesanal
43 recepten
Portugal
Portugal
Rockstars
10 recepten
Portugal
Portugal