Apparaten en accessoires
Pão de espelta com sementes de abóbora
Voorbereiding. 30min
Totaal 15u. 45min
800 g
Ingrediënten
Massa prévia
-
água morna50 g
-
Fermento de padeiro fresco 1 pedaço pequeno (1 g aprox.)
-
farinha de espelta integral60 g
Massa demolhada a quente
-
sementes de abóbora75 g
-
farinha de espelta integral45 g
-
pão ralado15 g
-
água150 g
Massa principal
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria, mais q.b. p/ pincelar e borrifar210 g
-
fermento de padeiro fresco5 g
-
mel10 g
-
farinha de espelta branca200 g
-
farinha de espelta integral mais q.b. p/ polvilhar150 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)20 g
-
sal2 c. chá de
-
Sementes de sésamo q.b. p/ envolver
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 800 g
Natrium
4947.1 mg
Eiwitten
76 g
Calorieën
7419.2 kJ /
1773.2 kcal
Vetten
21.2 g
Vezels
52.3 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
349.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pão artesanal
43 recepten
Portugal
Portugal