Apparaten en accessoires
Pão de lavrador
Voorbereiding. 35min
Totaal 16u. 15min
500 g
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
-
água260 g
-
isco (massa-mãe de centeio)20 g
-
farinha de centeio tipo 130200 g
Massa demolhada frio
-
pão ralado25 g
-
água50 g
Massa principal
-
água90 g
-
farinha de centeio tipo 130100 g
-
farinha tipo 65220 g
-
sal2 c. chá de
-
mistura de especiarias p/ pão2 c. chá de
-
banha1 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 500 g
Natrium
4870.4 mg
Eiwitten
63.5 g
Calorieën
8423.6 kJ /
2013.3 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
42.8 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
410.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pão artesanal
43 recepten
Portugal
Portugal