Apparaten en accessoires
Bolachas de aveia com recheio de chocolate
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
15 unidades
Ingrediënten
Bolachas
-
manteiga160 g
-
flocos de aveia finos100 g
-
flocos de aveia grossos100 g
-
açúcar200 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
farinha tipo 5590 g
-
ovo1
Recheio
-
chocolate p/ culinária (44% cacau)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Eiwitten
4 g
Calorieën
1123 kJ /
269 kcal
Vetten
14 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Setembro 2019
27 recepten
Portugal
Portugal