Compatibele versies
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake de chocolate con jengibre confitado
- 130 g de jengibre confitado
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 100 g de aceite de girasol
- 220 g de huevo batido
- 150 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 50 g de almendra molida
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharada rasa de levadura química en polvo (aprox. 11 g)
- ¼ cucharadita de sal (2 g)
Cremoso de anís
- 450 g de chocolate con leche en trozos
- 180 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 8 anises estrellados
- 100 g de yemas de huevo
- 30 g de licor de anís
Crumble de cacao
- 60 g de harina de repostería
- 100 g de almendra molida
- 1 pellizco de bicarbonato
- 25 g de cacao puro en polvo
- 50 g de azúcar moreno
- 50 g de azúcar
- 5 g de sal
- 80 g de mantequilla en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 21638 kJ / 5176 kcal
- Eiwitten
- 78.74 g
- Koolhydraten
- 402.31 g
- Vetten
- 361.36 g
- Vezels
- 24.86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r50114