Apparaten en accessoires
Milhojas caramelizado con crema y merengue
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 unidades
Ingrediënten
Crema pastelera
-
250 g de leche
-
35 g de azúcar
-
15 g de harina de repostería
-
15 g de maicena
-
1 huevo
-
1 yema de huevo
-
½ cucharadita de azúcar vainillado
Hojaldre caramelizado
-
2 cucharadas colmadas de azúcar glas
-
1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
Merengue
-
1 clara de huevo
-
30 g de agua
-
100 g de azúcar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1522 kJ /
364 kcal
Vetten
17.2 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
40 años
100 recepten
Spanje
Spanje