Apparaten en accessoires
Sopa de cenoura e pera
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
azeite20 g
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
dentes de alho2
-
cenoura cortada em pedaços150 g
-
batata cortada em pedaços300 g
-
pera-rocha cortada em cubos pesquenos400 g
-
sal2 c. chá de
-
tomilho só as folhas4 pés de
-
mostarda de Dijon15 g
-
água600 g
-
1 cubo de caldo de legumescaldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
noz-moscada¼ c. chá de
-
crème fraîche (optioneel) p/ servir1 c. chá de
-
piripíri em flocos (optioneel) p/ servir1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
829.5 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
559.4 kJ /
133.7 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
25.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Setembro 2019
27 recepten
Portugal
Portugal