Apparaten en accessoires
Canja com cenoura e ervilhas
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
cebola cortada em lâminas150 g
-
azeite25 g
-
coxa de frango s/ pele (1 unid. aprox.)200 g
-
cenoura cortada em cubos150 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
cravinho1
-
água1200 g
-
massa de letras120 g
-
ervilhas descongeladas300 g
-
Molho inglês q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
639.9 mg
Eiwitten
12.2 g
Calorieën
884.4 kJ /
211.4 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Setembro 2019
27 recepten
Portugal
Portugal