Apparaten en accessoires
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
10 Portionen
Ingrediënten
Form
-
Butter zum Einfettenetwas
Teig
-
Haselnüsse130 g
-
Rohzucker grob220 g
-
Mehl150 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakaopulver, ungesüsst1 EL
-
Instantkaffeepulver1 ½ TL
-
Eier5
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)180 g
-
Kaffeelikör (optioneel) (Kaluah)1 EL
-
Salz1 Prise
-
Wasser1000 g
Glasur
-
dunkle Schokolade in Stücken (3 cm)100 g
-
Butter30 g
-
Vollrahm50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland