Apparaten en accessoires
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
8 raciones
Ingrediënten
-
4 yemas de huevo (120 g)
-
80 g de azúcar
-
½ cucharada rasa de azúcar vainillado
-
80 g de vino dulce (Muscat o moscatel)
-
1 melón cantalupo maduro y frío (cortado por la mitad, pelado y sin pipas)
-
100 g de frambuesas frescas
-
16 hojas de menta fresca
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
2.75 g
Calorieën
518 kJ /
124 kcal
Vetten
3.35 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
20.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Menos de 400 kcal
99 recepten
Spanje
Spanje