Apparaten en accessoires
Acelgas con tomate
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
250 g de cebolla en trozos
-
1 diente de ajo
-
40 g de aceite de oliva virgen extra
-
50 g de jamón serrano en dados
-
400 g de tomate troceado en conserva
-
1 cucharadita de sal
-
1 cucharadita de azúcar
-
1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
-
500 g de acelgas (en trozos de 4 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
771 kJ /
185 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
12.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ligeras
11 recepten
Spanje
Spanje
RecetasLigeras
11 recepten
Mexico
Mexico