Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
TM6 TM5

Steamed red curry fish (Matt Sinclair)

4.6 (150 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g peanut oil
  • 110 g red curry paste (see Tips)
  • 55 g brown sugar
  • 55 g fish sauce
  • 40 g tamarind paste (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
  • 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
  • 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
  • 270 g coconut cream
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
  • cooked rice (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2412.5 kJ / 574.4 kcal
Eiwitten
36.3 g
Koolhydraten
29.9 g
Vetten
34.2 g
Verzadigd vet
15.7 g
Vezels
6 g
Natrium
2955 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r497094