Apparaten en accessoires
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
327 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten