Apparaten en accessoires
Empada de alheira e grelos
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
10 doses
Ingrediënten
Massa
-
manteiga50 g
-
banha25 g
-
azeite25 g
-
vinho branco50 g
-
água50 g
-
ovo1
-
farinha tipo 65450 g
Recheio
-
alho3 dentes de
-
azeite25 g
-
grelos descongelados e escorridos400 g
-
leite100 g
-
alheira de caça s/ pele (2 unid. aprox.)350 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
-
gema de ovo p/ pincelar1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
297.6 mg
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
1767.2 kJ /
422.4 kcal
Vetten
24.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
36.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Receitas XL
11 recepten
Portugal
Portugal