Apparaten en accessoires
Empadão de bacalhau com puré de aipo e grelos
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 doses
Ingrediënten
-
posta de bacalhau demolhado600 g
-
grelos descongelados bem espremidos250 g
-
água800 g
-
sal1 c. chá de
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos500 g
-
bolbo de aipo cortado em cubos pequenos200 g
-
azeite mais q.b. p/ untar60 g
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
dentes de alho4
-
gema de ovo p/ pincelar1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
7485 mg
Eiwitten
67.4 g
Calorieën
2066.3 kJ /
493.9 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fevereiro com a Bimby®
48 recepten
Portugal
Portugal