Apparaten en accessoires
Cullurielli cosentini
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u. 30min
8 pezzi
Ingrediënten
Cottura delle patate
-
500 g di acqua
-
200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
-
7 g di lievito di birra fresco
-
200 g di acqua tiepida
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
-
olio per frittura
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
486 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1975.3 kJ /
471.8 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
95.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
L'Italia da gustare
70 recepten
Italië
Italië