Risotto con fave, primosale, birra e fiori
TM5 TM6

Risotto con fave, primosale, birra e fiori

4.5 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
  • 200 g di fave fresche, sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 40 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di birra chiara
  • 800 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
  • 16 fiori edibili

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2360 kJ / 564 kcal
Eiwitten
20.3 g
Koolhydraten
69.8 g
Vetten
21.7 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r490810