Apparaten en accessoires
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 portion
Ingrediënten
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)14 ½ - 17 ½ oz
-
water1 oz
-
salt2 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
428 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
21 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Onions
14 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten