Apparaten en accessoires
Gelado de banana e manteiga de amêndoa
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 doses
Ingrediënten
Cobertura
-
amêndoa c/ pele150 g
-
mel10 g
-
canela em pó1 c. chá de
Manteiga de amêndoa
-
amêndoa c/ pele300 g
Gelado
-
canela em pó1 c. chá de
-
banana partida em pedaços, previamente congelada600 g
-
leite de coco120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
18 g
Calorieën
2520 kJ /
603 kcal
Vetten
46 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista agosto 2019
25 recepten
Portugal
Portugal