Compatibele versies
Solomillo de cerdo a la parrilla con chimichurri y ensalada templada de arroz (MEATER)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa chimichurri de cilantro y perejil
- 4 dientes de ajo
- 100 g de chalotas cortadas por la mitad
- 20 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de orégano seco
- 200 g de aceite de oliva
- 60 g de vinagre de vino blanco
- 35 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 solomillo de cerdo (aprox. 1000 g)
Ensalada de arroz y cocción del solomillo
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva
- 60 g de alcaparras escurridas
- 60 g de zumo de limón
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de agua
- 250 g de arroz de grano largo
- 400 g de calabacín en dados de 2-3 cm
- 300 g de zanahorias en dados de 2-3 cm
- 1 pimiento rojo en dados de 2-3 cm
- 1 pimiento amarillo en dados de 2-3 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3443 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r481537