Apparaten en accessoires
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
1 słoik
Ingrediënten
-
1 ząbek czosnku
-
50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych
-
100 g rukoli
-
120 g oliwy z oliwek
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2 szczypty soli
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 słoik
Natrium
866.2 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
6751.4 kJ /
1614 kcal
Vetten
166.2 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
27.9 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 recepten
Polen
Polen