Apparaten en accessoires
Carquinyolis
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
60 unidades
Ingrediënten
-
50 g de agua
-
1 huevo
-
170 g de azúcar
-
1 pellizco de bicarbonato
-
250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
½ cucharadita de polvo de hornear
-
40 g de bizcocho de soletilla
-
150 g de almendras crudas sin piel
-
1 yema de huevo batida (para pintar la masa)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
190 kJ /
45 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
6.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje