Apparaten en accessoires
Eggplant Sauté
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
510 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1084 kJ /
259 kcal
Vetten
22 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saucy Sautés
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten