Apparaten en accessoires
Merluza a la koskera
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 raciones
Ingrediënten
-
20 almejas frescas
-
8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
3 dientes de ajo
-
40 g de aceite de oliva
-
10 g de harina de trigo
-
1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
-
100 g de vino blanco
-
300 g de agua300 g de caldo de pescado
-
2 huevos envueltos en film transparente
-
4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
-
4 pellizcos de sal
-
4 - 8 espárragos blancos (en conserva)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
1079.4 mg
Eiwitten
43.3 g
Calorieën
1431 kJ /
342 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
40 años
100 recepten
Spanje
Spanje
País Vasco
21 recepten
Spanje
Spanje