Apparaten en accessoires
Empanada de raxo
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
12 raciones
Ingrediënten
-
500 g de cebolla en mitades
-
200 g de pimiento rojo en trozos
-
80 g de aceite de oliva
-
2 cucharaditas de sal
-
2 cucharadas de pimentón dulce
-
180 g de agua
-
30 g de manteca de cerdo
-
450 g de harina de fuerza
-
25 g de levadura prensada fresca
-
500 g lomo de cerdo en filetes finos
-
1 huevo batido (para pintar)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Eiwitten
12.76 g
Calorieën
1247 kJ /
298 kcal
Vetten
13.87 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
30.62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Empanadas
12 recepten
Spanje
Spanje
Galicia
24 recepten
Spanje
Spanje