Apparaten en accessoires
Penne aux champignons et fromage à tartiner
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
10 g de beurre
-
80 g de champignons de Paris frais coupés en lamelle
-
300 g d'eau
-
du sel
-
du poivre moulu
-
150 g de pâtes sèches, type penne
-
60 g de fromage à tartiner type Kiri®
-
quelques tiges de ciboulette fraîche ciselées
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
122.6 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1780.3 kJ /
425.5 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
58.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs Thermomix n°8
69 recepten
Frankrijk
Frankrijk