Apparaten en accessoires
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 Portion
Ingrediënten
-
altbackene Brötchen in Stücken2
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele40 g
-
Schalotten100 g
-
Butter20 g
-
körniger Frischkäse200 g
-
Paniermehl30 g
-
Eier3
-
Speisestärke2 EL
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Zucker2 TL
-
Worcester-Sauce2 Spritzer
-
Wasser200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1203 kJ /
288 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bärlauch
12 recepten
Duitsland
Duitsland