Apparaten en accessoires
Risotto integral de espárragos y puerros
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones
Ingrediënten
-
2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
-
1000 g de agua
-
1 pastilla de caldo
-
100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
-
50 g de aceite de oliva
-
350 g de arroz integral
-
50 g de vino blanco seco
-
1 cucharadita de sal
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
-
30 g de queso parmesano rallado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1504 kJ /
359 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
45.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
#COOKINGFEST
8 recepten
Spanje
Spanje
Risottos
6 recepten
Spanje
Spanje