Apparaten en accessoires
Bacalao con salsa tártara
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 raciones
Ingrediënten
Salsa tártara
-
3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
10 g de pepinillos en vinagre
-
10 g de cebollitas en vinagre
-
10 g de alcaparras
-
1 huevo duro
-
200 g de mayonesa
Bacalao
-
700 g de lomos de bacalao al punto de sal en trozos de aprox. 180 g
-
2 cucharadas de harina
-
2 cucharadas de aceite
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
501.7 mg
Eiwitten
33.4 g
Calorieën
2537 kJ /
606 kcal
Vetten
48.7 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En su punto
40 recepten
Spanje
Spanje