Apparaten en accessoires
Gaspacho de beterraba
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
8 doses
Ingrediënten
-
beterraba cortada em pedaços500 g
-
cebola roxa cortada em pedaços, mais q.b. cortada em cubos p/ guarnecer200 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água800 g
-
pepino cortado em pedaços, mais q.b. cortado em cubos p/ guarnecer150 g
-
aneto mais q.b. p/ guarnecer10 g
-
vinagre de sidra30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
345.8 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
171.8 kJ /
41.1 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Junho 2019
27 recepten
Portugal
Portugal