Apparaten en accessoires
Grießpudding mit Apfelkompott
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
Apfelkompott
-
Äpfel (ca. 5 Äpfel), geschält, geachtelt und entkernt, in Stücken500 g
-
Zitrone Saft gepresst½
-
Zimt, gemahlen½ TL
-
Wasser100 g
-
Cranberrys, getrocknet50 g
Grießpudding
-
Wasser200 g
-
Orangensaft, frisch gepresst300 g
-
Zucker (optional)1 EL
-
Vanillezucker selbst gemacht1 EL
-
DinkelgrießWeizengrieß100 g
-
griechischer Joghurt (10% Fett)200 - 250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
19 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
781 kJ /
187 kcal
Vetten
1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nom, nom, nom
77 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk