Apparaten en accessoires
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Kartoffeln in Stücken350 g
-
Porreestange in Ringen1
-
Wasser1000 g
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Crème fraîche150 g
-
Sahne150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Krabbe, geschält gegart100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1362 kJ /
325 kcal
Vetten
24 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kartoffeln satt
14 recepten
Duitsland
Duitsland