Apparaten en accessoires
Arroz negro con calamares
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 raciones
Ingrediënten
-
2 dientes de ajo
-
70 g de cebolla en trozos
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
500 g de calamares limpios y en trozos
-
70 g de tomate triturado en conserva
-
200 g de arroz de grano redondo
-
500 g de caldo de pescado
-
2 sobres de tinta de calamar
-
½ cucharadita de pimentón
-
1 cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
776.6 mg
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
1593 kJ /
381 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
41.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En su punto
40 recepten
Spanje
Spanje