Apparaten en accessoires
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porcje
Ingrediënten
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
200 g jogurtu naturalnego
-
50 g majonezu
-
30 g żurawiny, do mięs ze słoika
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki curry, mielonego
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
572.6 kJ /
136.8 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SOSY NA WIELKANOC
10 recepten
Polen
Polen