Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'oignon, coupés en deux
- 400 g de viande d'agneau, avec l'os de préférence (voir "Conseil(s)"), en morceaux (4 x 4 cm)
- 3 c. à café de sel, selon vos goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, selon vos goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de carotte, en tronçons (1,5 cm env.)
- 250 g de navet, en 6-8 morceaux (en fonction de leur taille)
- 1 c. à café de cannelle, moulue
- 1 c. à café de gingembre moulu
- 900 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, en lanières fines (2 cm de long env.)
- 6 saucisses épicées, type merguez (optioneel)
- 400 g de courgette, non épluchées, en rondelles (1,5 cm env.)
- 350 g de couscous, moyen
- 70 g de raisins
- 350 g de pois chiches en boîte, égouttés
-
1 - 2
c. à café sauce harissa
of 1 - 2 c. à café pâte de piment
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3753 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r455329