Apparaten en accessoires
Vichyssoise de espargos
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 doses
Ingrediënten
-
espargos verdes320 g
-
manteiga50 g
-
alho-francês cortado em rodelas400 g
-
batata cortada em pedaços150 g
-
água1000 g
-
1 cubo de caldo de legumescaldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
Iogurte grego (optioneel) q.b. p/ guarnecer
-
limão (optioneel) só a raspa p/ guarnecer½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
23.6 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
545.4 kJ /
130.4 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Maio 2019
26 recepten
Portugal
Portugal