Apparaten en accessoires
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
850 g de courge butternut pelée et coupée en gros cubes
-
500 g d'eau
-
4 capsules de cardamome
-
du sel et 1 pincée pour la chantilly
-
du poivre moulu
-
250 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
-
1 pincée de sel
-
1 c. à café de gingembre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1072 kJ /
256 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs Thermomix n°6 – Menus
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk