Apparaten en accessoires
Dip de queso, atún y pasas al oporto
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 5min
6 raciones
Ingrediënten
-
50 g de pasas sin semillas
-
40 g de vino de Oporto
-
100 g de queso cremoso
-
160 g de atún en aceite de oliva escurrido
-
50 g de nueces peladas (en trozos pequeños)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
87.5 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
40 años
100 recepten
Spanje
Spanje