Apparaten en accessoires
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
6 raciones
Ingrediënten
-
6 - 8 cogollos de Tudela
-
100 - 150 g de queso ricota100 - 150 g de queso cremoso
-
200 g de salmón ahumado en lonchas
-
75 g de aceite de oliva
-
15 - 20 g de vinagre de manzana
-
20 g salsa de soja
-
30 g de almendras tostadas sin sal
-
1 chorrito de miel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
493.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1003 kJ /
239 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 156
36 recepten
Spanje
Spanje