Apparaten en accessoires
Merlan aux poireaux
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
700 g de blancs de poireau coupés en tronçons
-
30 g de beurre
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
80 g de vin blanc sec
-
600 g de filets de poisson blanc600 g de filets de merlan
-
100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
581.8 mg
Eiwitten
30.5 g
Calorieën
1612 kJ /
386.3 kcal
Vetten
23 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au fil des mois - avril
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk