Apparaten en accessoires
Pesto d'olive, chèvre et thym
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
345 g
Ingrediënten
-
120 g de crottins de Chavignol coupés en morceaux
-
60 g d'olives noires dénoyautés
-
1 gousse d'ail
-
15 g de feuilles de thym frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
7.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
23 kJ /
5.6 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk