Apparaten en accessoires
Gnocchi bicolore
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
8 porzioni
Ingrediënten
Gnocchi chiari
-
70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
500 g di latte intero
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
15 g di burro
-
125 g di semolino di grano
-
1 tuorlo
Gnocchi rossi
-
140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
-
350 g di latte intero
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
½ cucchiaino di sale
-
10 g di burro
-
160 g di semolino di grano
-
1 tuorlo
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1163 kJ /
278 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
33.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alla romana
10 recepten
Italië
Italië
Primi per stupire
10 recepten
Italië
Italië