Compatibele versies
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
of 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (optioneel)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
of 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
of 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
of 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r440349