Apparaten en accessoires
Pavlova com coulis de framboesa
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
12 doses
Ingrediënten
Coulis
-
framboesa100 g
-
açúcar40 g
Pavlova
-
açúcar240 g
-
claras de ovo6
-
cremor tártaro1 c. chá de
-
vinagre de sidra10 g
Cobertura
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
limão só o sumo½
-
chocolate preto (70% cacau)100 g
-
frutos vermelhos150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
30.7 mg
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
907.3 kJ /
216.9 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
30.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2019
25 recepten
Portugal
Portugal