Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- sale q.b.
- 150 g di farro perlato
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a dadini (circa 0.5 cm)
- 300 g di petti di pollo, a striscioline (circa 5x1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- pepe nero macinato q.b.
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di scalogno
- 4 - 5 rametti di erbe aromatiche miste, fresche (es. prezzemolo, coriandolo), le foglioline lavate ed asciugate
-
20
g di aceto di vino
of 20 g di aceto balsamico - 20 g di succo di limone, spremuto fresco (optioneel)
- 60 g di rucola fresca, lavata
-
20
g di pinoli
of 20 g noci sgusciate (es. noci, nocciole)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1224 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r437091