Filet mignon farci, pâtes aux champignons
TM5

Filet mignon farci, pâtes aux champignons

3.4 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g d'oignon (1/2)
  • 40 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
  • 25 g de girolles fraîches
  • 25 g de trompettes-de-la-mort fraîches
  • 25 g de chanterelles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de filet mignon de porc
  • 1200 g d'eau
  • 150 g de champignons frais (un
  • 75 g de crème liquide légère
  • 150 g de pâtes sèches, type fusilli

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1183 kJ / 281 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r433840