Apparaten en accessoires
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided21 oz
-
salt divided½ tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinches
-
onion quartered5 oz
-
ripe tomatoes in pieces7 oz
-
1 fresh jalapeño pepper, deseeded, slicedcanned jalapeño pepper1
-
red bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
green bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
canned black beans drained, divided9 oz
-
tomato paste1 oz
-
water3 ½ oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
corn tortillas warmed6 - 12
-
fresh cilantro leaves4 tbsp
-
sour cream3 ½ oz
-
avocados2
-
lime in wedges1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
423 mg
Eiwitten
24.6 g
Calorieën
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Vetten
37.2 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
10.4 g
Koolhydraten
36.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simple Ideas
179 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten