Apparaten en accessoires
Schokoladen-Osterkuchen
Voorbereiding. 50min
Totaal 2u. 40min
12 Stücke
Ingrediënten
Biskuit
-
Eier3
-
Zucker120 g
-
Mehl110 g
-
Kakao10 g
-
Backpulver½ Pck.
Füllung und Fertigstellung
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken300 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt600 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Schoko-Knusper-Riegel (z. B. KitKat®) 9 Pck. (à 41,5 g)36
-
Fondant weiß100 g
-
bunte Schokolinsen260 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
10 g
Calorieën
2961 kJ /
707 kcal
Vetten
44 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backen zu Ostern
16 recepten
Duitsland
Duitsland